Velkommen til min hjemmeside

Foto optaget af Tony Brøchner til en omtale af min 60-års fødselsdag i Herning Folkeblad i 2010

Jeg fik den idé, at jeg vil lave en hjemmeside den 24. april 2017. Og den 25. april var jeg i gang med denne side. En hjemmeside, der hovedsageligt fortæller om de campingture, jeg har været afsted på efter at jeg blev alene.

Jeg vil fortælle lidt om de campingpladser jeg har besøgt, men mest af alt fortælle om de ting jeg har set med udgangspunkt fra campingpladserne.

Jeg var meget spændt på, hvordan jeg ville have det med at køre ud alene efter at have camperet med min nu afdøde kone i mange år. Vi lå som fastliggere på den samme plads i 22 sæsoner.

Men efter at jeg kom afsted første gang kunne jeg mærke på mig selv, at jeg havde det godt med at køre ud og se mig omkring i landskabet ud fra den valgte campingplads - første tur gik til Thy fordi jeg har set så meget spændende om Nationalpark Thy på TVMidtVest.

Endnu engang velkommen til min hjemmeside!

Jørgen Asmussen

Mine campingture

Jeg har indtil videre været afsted på følgende campingture, som jeg fortæller om her på min hjemmeside.

 

Jeg fortæller om mine ture her på min hjemmeside efterhånden som jeg får tid, så kig ind en gang i mellem, så er der nok kommet noget nyt med.

Og her på det seneste er jeg også begyndt at fortælle lidt om andre ting end campingture, men det bliver ikke i stort omfang, men lidt en gang imellem som jeg synes jeg har lyst til at fortælle om.

De fleste af campingturene er omtalt forholdsvis kort på Sørens Camping.

Med venlig hilsen
Jørgen Asmussen

Dyshøj 9, Lind, 7400 Herning
asmussen.lind@gmail.dk
Tlf. 40 40 29 51

Jeg håber at billeder og tekst kan være til inspiration for dig/jer som læser dette og giver dig/jer lyst til at køre ud i det smukke danske landskab for at se og nyde det. Der er så mange skønne steder i Danmark - og jeg har indtil nu kun set en brøkdel.

Og så håber jeg med mine fortællinger fra stederne, at det har givet dig/jer lyst til køre ud alene og alligevel få en rigtig god tur ud af det - jeg føler, at jeg har fået rigtig meget ud af at køre på den måde, som jeg har gjort.

Vil du se nogle af billederne i en større version, så klik på billedet. Så kommer der - i hvert fald på min skærm - et pænt stort billede op.

PS.: Jeg har opdaget, at mine videoer ikke bliver vist, hvis jeg åbner min hjemmeside med Microsoft Edge. De fungerer derimod som de skal både med Firefox og med Google Chrome

 

Fra Jernhatten, Djursland

Du kan se kortere versioner af mine campingture

Og dem kan du se på scamping.dk

På Sørens Camping har jeg fortalt om de fleste af mine ture indtil nu i en noget kortere version end her.

Det håber Søren og jeg, kan få andre til at komme med et bidrag om deres campingoplevelser til inspiration for andre campister.